Menu Sluiten

Tpms Systemen

Autel, een divisie van Sanders Parts, is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. U geniet van technische assistentie en basiscursus bij levering.

This is Autel – Automotive Intelligence

Autel is een toonaangevend merk op het gebied van auto diagnoseapparatuur . Deze toestellen zijn ontworpen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages.  De MaxiSys diagnosesystemen beschikken over diagnose software van OEM niveau, hebben een krachtige quad-core processor,  en een uitgebreide voertuigdekking. De diagnosesystemen van Autel zijn de ideale oplossing om uw reparaties te beheren met een mobiel en draadloos diagnosesysteem.

Bezoek hier onze webshop of maak uw keuze uit één van onze producten:

Onze diensten

Als invoerder voor België, zit u bij Sanders Parts aan het juiste adres. Wanneer je met ons in zee gaat op het vlak van diagnose, dan sta je er beslist niet alleen voor. De service-na-verkoop is volledig in eigen beheer en bovendien organiseren we op regelmatige tijdstippen cursussen en demo”s.

Technische assistentie

Bij ons worden de klanten niet aan hun lot overgelaten en genieten ze van een permanente technische assistentie en basiscursus bij levering. De service-na-verkoop is volledig in eigen beheer en bovendien organiseren we op regelmatige tijdstippen cursussen en demo”s.

Onze service dienst staat voor je klaar!

Informatie over TPMS Systemen of TPMS Sensoren.

TPMS staat voor bandenspanningscontrolesysteem.

Het is een systeem dat is ontworpen om de luchtdruk in de banden van een voertuig te controleren en de bestuurder te waarschuwen als de druk onder een bepaald niveau zakt.

TPMS systemen zijn ontworpen om de veiligheid van het voertuig te verbeteren door klapbanden te helpen voorkomen, die kunnen worden veroorzaakt door een te lage bandenspanning.

Het is verplicht sinds 1 november 2014 dat in alle nieuwe voertuigen een TPMS systeem aanwezig is.

Er zijn twee hoofdtypen TPMS systemen.

Directe TPMS en indirecte TPMS.

Directe TPMS systemen gebruiken sensoren die in de band zijn gemonteerd om de bandenspanning te.

More info

tags: Auto Diagnoseapparatuur – Bedrijven Auto Diagnoseapparatuur – Overzicht Auto Diagnoseapparatuur – Advies Auto Diagnoseapparatuur – Expert Auto Diagnoseapparatuur – 

Wenst u meer info over tpms systemen kijk dan vlug op https://auto-diagnose-apparatuur.be | Tpms Systemen

Autosleutels | Inspectiecamera | Software | Gereedschappen | Oscilloscoop | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tpms systemen

uw partner op de weg fr nl home over phelect nieuws klantenzone producten verzegelingsmateriaal installatie plaatjes en werkfiches installatie materiaal zenders kitas zenders zenders met dubbel signaal polige zenders uitrusting voor tachograaf installateur testapparaat en toebehoren interface kabels voor optimo interfacekabels voor cd verzegelingsuitrusting diversen tachografen digitaal stoneridge analoge stoneridge analogue ruil digitaal vdo vervanging analoge digitale bekabeling download systemen volledige kits hardware software digisave digidepot abonnementen remote download rd geolocalisatie rd geolocalisatie systeem rd geolocalisatie abonnementen papier opleidingsmateriaal opleidingskoffers kaarten met testsleutel kilometerheffing systeem satellic tpms systeem digityre digiview camera s diverse opleiding download verkoopspunten links tpms systemen met korting ondersteuning contact welkom in de eshop van phelect zoeken verze.

nl fr en aanmelden wat zoek je sluit home diagnose jaltest autel koch texa hella blog promoties opleiding over ons historie filosofie leveringstermijn duurzaam knowhow opleiding toekomst webshop vrachtwagenonderdelen type vrachtwagens traileronderdelen bus onderdelen diagnosesystemen gereedschap antivirale luchtreinigers contact sanders parts bvba zoek in onze site zoek artikel diagnose jaltest autel koch texa hella newsletter inschrijving nieuwsbrief diagnose autel autel autodiagnose uitleesapparatuur autel is een toonaangevend merk op het gebied van auto diagnoseapparatuur De verscheidenheid van tpms systemen Deze toestellen zijn ontworpen voor particulieren doehetzelvers en professionele garages. de maxisys diagnosesystemen beschikken over diagnose software van oem niveau hebben een krachtige quadcore processor en een uitgebreide voertuigdekking. de diagnosesystemen van autel zijn de ideale oplossing om uw reparaties te beheren met ee.

Bericht over Tpms systemen

spring naar content menu home banden velgen herstellingen nieuws contact online afspraak gebruikerstips zomer of winterbanden de temperatuur in belgi ligt gedurende een half jaar gemiddeld onder de c. Het rubber van zomerbanden is op dat moment te hard waardoor de grip op het wegoppervlak slechter is. Ook de remafstand wordt duidelijk groter zonder winterbanden. Daarom wordt er sterk aangeraden om in die periode met winterbanden te rijden. In sommige europese landen is het gebruik van winterbanden verplicht gedurende de wintermaanden. Mocht u hier een ongeluk krijgen veroorzaken kunt u in grote problemen komen wanneer blijkt dat u op zomerbanden reed. Daarbij komt dat de kosten voor winterbanden te verwaarlozen zijn. De aanschafprijs is in de meeste gevallen gelijk aan zomerbanden en uw zomerbanden slijten immers niet maak .